Post by pielutifinphe on Mar 15, 2022 17:12:51 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooting ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooting IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hak igra (više bodova) ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooting 2022 version ▞▞▞
Morate nadograditi svaki drugi dan. Ovaj zadnji put nije imao zadatak.
Ne želim pucati mjehuriće, želim ukrasiti i popraviti sliku
Obožavam ovu igricu jako je zabavna!! Crtić je tako sladak, i tako je zabavno hvatati loptice dok padaju! Toliko je zabavno da čak ni ne kopam oglase.
počeo je igrati jučer nažalost prestao je raditi nije sretan Morao sam ga deinstalirati na 24 sata da bi radio ne postoji način za povezivanje tehničkog tima o vrlo razočaravajuće se događa Neću ga ponovo instalirati da igram više NE, a da ne mogu kontaktirati tehnički tim
Igram igru i vrlo je zanimljiva. Volim ovu igru.
Čak uživam i kad se osjećam usamljeno, meni je dobra aplikacija, na razini sam 1160 i još uvijek brojim
Bubble Shooting Game Free معمایی ktaf
Igra je lijepa, ali jedna igra za jedan ključ nije lijepa
Ne mogu igrati ovu igru zbog oglasa koji se stalno pojavljuje
Mogu li ne sačuvati svoj napredak?
Volim igru. Ali stalno me izbacuje iz igre. Pa kad se vratim. Moram početi od početka igre.😭😠
OMG! U VAŠIM OGLASIMA JE IGRA. -_- Previše oglasa i kao i u drugoj recenziji preteško je dobiti tri zvjezdice.
Ponestalo mi je zadataka da radim ono što sada radim
👎👎
Moram voljeti ovu igru došla je na dobru razinu sada mi neće dati više zadataka, molim te, možeš li je sortirati prije nego što izbrišem
U redu je, ali zaustavite se na razini
Jako lijepa igra i jako mi se sviđa ova igra tako da je super i dodajte još stvari,😍😍🥰🥰
Sviđa mi se ova igra, sada sam na razini 1700 i sada ne mogu ništa napraviti, pomozite
ovo bi mogla biti zabavna igra, ali previše oglasa sada je brišem
To je najbolja igra ikad! Igrao sam i vidio sam da ako završim razinu dobivam 10 ključeva za ukrašavanje mjesta. I nikad, nikad, ne završi! Nastavljam s ukrašavanjem i ukrašavanjem koje najviše volim. ODLIČAN je💜💞!!
Vrlo lijepa igra za igranje, samo šteta što nije više. Pucanje mjehurića također je umirujuće i lako. Nadamo se da im je više ovih igara. Oprostite na pravopisu. Zapravo sam Afrikaans hehe
Baš previše oglasa. Ne isplati se igrati. Deinstaliranje.
Moj sin se uvijek igra
Bubble Shooting Game Free معمایی ktaf
vrlo je zanimljiva igra. Sviđa mi se
Igra je zanimljiva, ali postaje dosadna iz dana u dan jer na svakoj razini dobijem 1 ključ, a namještaj košta 7 ključeva pa postaje tako dosadno igrati
Stalno se smrzava tijekom igranja n čak ni zamrznut moj telefon neće ga ponovno instalirati
To je dobra igra osim što vam dopušta da igrate samo jednom i ne daje druge šanse
Imam izvrsno iskustvo.
Ne mogu slušati glazbu dok igram ovu igru i smatram da je to malo prelako.
Puzzle Ark የሚና ጨዋታዎች nfw
nakon 1637. nema više pokazivanja zadataka
Nakon 1600 razina ne prikazuje nikakve zadatke. Okvir zadatka je zaslijepljen. Nema zadatka, ali možemo uzeti ključeve.
Stvarno mi se sviđa ova igrica💖
Sviđa mi se ova igra, ali igra poput candy crush uvijek dođe između pa sam rekao, ali nema problema, ali tko je napravio ovu igru ne smeta mi haj, govorim istinu
Nakon što dovršite unutrašnjost kuće, ne možete ići dalje. Svidjela mi se ova igra, ali vam neće dopustiti da radite izvana
Bubble Shooter Головоломки jtfl
Stvarno sam uživao u igri, ali došao sam do razine 1639, ali ništa u okviru zadatka tako da ne mogu nastaviti.
Dobra je igra, ali ovo mi se zgadilo jer je potrebno 6 do 8 tipki da se samo jedan objekt zamijeni 😠😠😠😡😡😡😡
Uzmite mnogo vremena da stignete bilo gdje samo 1 ključ u isto vrijeme
Zabavno, ali uzalud uzima ime Gospodnje
Mnogo reklama i jako sporo inače bi moglo biti jako dobro, ali ja ga deinstaliram
Tako jako lijepa igra ima mnogo razina i istraživanja
Svaki put kad završim igru pucanja na mjehuriće, ona se ponovno učitava i izgubim zvijezdu i nije pošteno jer mi se ova igra stvarno sviđa
Uživam u ovoj igri, ali molim te ažurirajte je jer sam je završio i nema više zadataka (tužno) ne razumijem baš stvar s novčićima jer nažalost neću kupiti nijednu i uvijek sam bio na 0 haha 😀
Prestao sam primati zadatke. Besmisleno je nastaviti igrati
Na početku je bilo zabavno. Sada imam 567 bodova, ali nemam zadatak na ploči. Ne postoji korisnička služba za kontaktiranje 😬