Post by pielutifinphe on Mar 15, 2022 17:06:52 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cathay Pacific ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cathay Pacific IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod do nieograniczonej liczby kluczy ▞▞▞
▞▞▞ Cathay Pacific 2022 version ▞▞▞
Jedyną przydatną funkcją jest kontrola bagażu. Aplikacja jest błędna i zawiesza się za każdym razem, gdy próbuję odprawić się online
Zawala się i zamyka za każdym razem, gdy próbuję go otworzyć, czy to na platformach Android, czy IOS.nie widzę jak jest lepiej i stabilniej.
Nie pozwala na wyszukiwanie lotów wieloosobowych. Nieprzydatny
Jest NIEZWYKLE powolny i niezbyt responsywny. ZAWSZE się ładuje... Napraw to JAK NAJSZYBCIEJ!!!
Potrzebuje więcej funkcji
Fajnie byłoby zarezerwować bilety wielomiastowe w aplikacji.
Nie natywna, ale aplikacja internetowa, każda strona musi ładować się z Internetu, bardzo wolno. Interfejs użytkownika nie jest przyjazny dla użytkownika
Polityka haseł jest bardziej rygorystyczna niż moje konto maklerskie (czy traktujesz siebie zbyt poważnie, ponieważ z pewnością nie pomogło to zapobiec naruszeniu danych - przykro mi to mówić), a odpowiedź API jest zbyt wolna. UX jest przerażający ze zbyt wieloma krokami do często wykonywanych zadań, takich jak sprawdzanie bramki/czasu odlotu, e-karty pokładowej i wybór miejsca. Czy korzystacie w ogóle z własnej aplikacji podczas podróży?
Bardzo wolno.
Znacznie lepsza wydajność niż poprzednia wersja
nie dobra aplikacja
nie mogę się zalogować
Aplikacja ciągle się zawiesza, nie można w ogóle otworzyć.
Ma potencjał, ALE zrobiłem 2 rezerwacje na 2019 rok i tylko jedna z nich pojawia się w aplikacji. Pojawia się pierwszy zestaw lotów, ale nie moja druga podróż. Aplikacja pozwala mi przejść online do witryny Cathay, aby zobaczyć, czy wszystkie moje rezerwacje są potwierdzone i wystawione, ale nie pobiera drugiej podróży, więc można je zobaczyć w aplikacji. Dlatego nie można nimi zarządzać. Zauważyłem również, że aplikacja nie wydaje się być w stanie zarezerwować podróży do wielu miast. Tylko w jedną stronę lub powrót.
Cześć... Miałem telefon komórkowy Samsung S6. Ale tak wiele razy próbowałem nie aktualizować. Odinstalowałem i ponownie zainstalowałem 3 razy. Nie udało się ... dlaczego nie mogę zaktualizować?
Załaduje się tylko wtedy, gdy masz dostęp do Internetu. Jaki jest więc sens posiadania w aplikacji funkcji kart pokładowych offline, jeśli aplikacja nie ładuje się w trybie offline! Dostęp do Internetu na lotniskach nie zawsze jest niezawodny/dostępny!
Cathay Pacific Turismo e local rlr
Chciałbym jeszcze raz podkreślić kilka komentarzy, stwierdzając, że jest to najgorsza aplikacja dla linii lotniczych, z jakiej kiedykolwiek korzystałem. Jest nieprzyjazny dla użytkownika, nie ma nawet dostępu do szczegółów mojego konta Marco Polo, które jest dostępne w wersji na iOS. Chłopaki, jesteśmy w 2018 roku i nie jesteście nawet w stanie zapewnić spójnej aplikacji w dwóch systemach? Czas się trochę obudzić, nie sądzisz? Porównaj z aplikacją BA, nie jest idealna, ale jest o dziesięciolecia do przodu pod względem dostępnych funkcji i treści.
Musisz uwzględnić wycenę,
Bardzo powolny, programista powinien poprawić szybkość, poza tym jest tak samo przeciętna jak strona internetowa
Ta aplikacja jest okropna. Bardzo nieintuicyjne i niezgrabne w porównaniu do innych aplikacji lotniczych… od czego zacząć…
tttttttttttt vyyytvv
Dlaczego ciągle prosisz o zalogowanie się, to bardzo denerwujące!
Działało dobrze, ale teraz nie mogę się zalogować. Strona zawiesza się, a kliknięcie „Zaloguj się” otwiera po prostu przeglądarkę internetową. Usunięto i pobrano, ale nie naprawiono.
Zmień tę wersję aplikacji, powoli i nie można wyświetlić stanu lotu
Brak możliwości rezerwacji biletu wielomiastowego. Z pewnością jest to bardzo powszechny wymóg.
Nie można otworzyć aplikacji, ciągle się zawiesza.
สายการบิน Cathay Pacific การเดินทางและท้องถิ่น yikd
Nie można się zalogować po uaktualnieniu do najnowszej wersji. Najwyraźniej ten problem zdarza się również wielu innym. Podaj nam starą wersję.
Gdy próbuję wybrać miejsce, wyświetlał się komunikat. Od tego czasu nie mogłem kontynuować i musiałem ponownie uruchomić aplikację. Co gorsza, gdy próbowałem ponownie się odprawić, nie powiedziałem z powodu błędu technicznego, że muszę odprawić się na lotnisku. Korzystałem z aplikacji wielu linii lotniczych, aby się odprawić. To nam jak dotąd najgorsze. Następnie spróbowałem sieci. Jest też w dół. Była noc, kiedy kupiłem bilet i czekałem kilka godzin. Teraz znowu jest w dół, kiedy się melduję. Czy to linie lotnicze z trzeciego świata.
Y
Drer
Woodturning Simulation upum
Cathay Pacific Seyahat ve Yerel uxe
Nie przejmuj się tą aplikacją. To najgorsze, jakiego kiedykolwiek doświadczyłem. Jak trudno jest zrobić dobrą aplikację
Cathay Pacific Seyahat ve Yerel uxe
Ostatnio aplikacja zawiesza się za każdym razem, gdy próbuję zarządzać rezerwacją, kiedyś działała dobrze. Może przyczyną problemu jest ostatnia aktualizacja? Jest to mało przydatne, jeśli nie możesz zarządzać rezerwacjami, więc tylko 2 gwiazdki.
Łatwy dostęp do informacji o locie i danych konta
Nigdy nie zostawiałem recenzji aplikacji, ale nie znalazłem sposobu na narzekanie. Szczerze mówiąc, jest to jedna z najbardziej bzdurnych aplikacji, z jakich kiedykolwiek korzystałem. Nie ma możliwości, aby go otworzyć, zalogować się ani zameldować. To po prostu jest do bani, to wszystko. Jeszcze raz, gdy bez powodzenia spróbujesz się zameldować, ekran nie może wrócić.JEDYNYM sposobem jest odinstalowanie aplikacji, a następnie ponowne próbowanie szczęścia, aby się zameldować lub odzyskać swoje rezerwacje. Czy linii lotniczej naprawdę brakuje talentów IT, aby się tym zająć?
Większość stron nie wyświetla się dobrze w S3. Nie zawiera informacji kontaktowych dla lokalnego biura w danym kraju
Powoli, miejmy nadzieję, że będą to aplikacje z pełnymi funkcjami, takie jak pełna strona internetowa, a nie tylko aplikacja, która wypełni przestrzeń „ja też”. Rezerwacja w wielu miastach jest koniecznością, aby mieć otwartą szczękę, rezerwację przestojów i obsługę płatności dla wszystkich kart we wszystkich krajach, do których lata CX