Post by pielutifinphe on Mar 15, 2022 17:00:56 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Japanese ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Japanese IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ avage (rohkem kulda) ▞▞▞
▞▞▞ Learn Japanese 2022 version ▞▞▞
See on üsna raske, kuid kasulik. See võib muutuda teie kannatlikkuseks ja näete sellest, et see püüab näha, kas teil on kannatlikkust ja kirge jaapani keele õppimiseks. see on sinu teha.
suurepärane rakendus, funktsionaalne ja abivalmis
Aitäh, et õpin jaapani keelt
Learn Japanese Eğitim vsl
see oli suurepärane rakendus ja ma kasutasin seda järjekindlalt, see parandas mu keelt jne, välja arvatud see, et viktoriini sõnu oli igatahes natuke raske teha! suurepärane rakendus! mulle meeldis ~
Ei meeldinud palju
Vajan palju harjutamist
Pro versioon on vaikne kallis pluss ei tööta, kui internetiühendus puudub.. aga kokkuvõttes siiski hea äpp..☺☺
👍
Alustades
väga kasulik Jaapani keele algajatele
Mõistlik, kuid veidi tüütu kasutada
Tore
Ma armastan seda rakendust ja seda on hämmastav kasutada, kuid kui ma proovisin 1. üksusesse pääseda, ei lubanud see mul, kuid peale selle on see hea rakendus tavasõnade ja nende kasutamise õppimiseks.
Hea, abiks
Kõik on korras. Lisad häirivad sihilikult õppetunde, kui muudate seda ja need oleksid 4–5 tärni rakendused
uhh...mul on selle rakendusega probleem. see ei laadi, kui ma seda kasutan.
Learn Japanese Educação lru
Sellel on sõnad ja fraasid; suurepärane. Aga heli pole, seega pole mõtet. Otsige lihtsalt mõni muu rakendus, ärge raisake sellega aega
Võiks parem olla
mulle meeldib see rakendus, sest teil on nii palju võimalusi, kuid kui tootjad seda lugeda saavad, oleks see imeline, sest mul on mõned soovid:) Ma mõtlesin, et võiksite lisada õppimisnupu sarnaselt rakenduse viktoriiniga ja võib-olla isegi testi valik nagu viktoriini oma, soovitan tungivalt, et kasutaksite selle rakenduse aluseks viktoriini, kuna sellel on väga tõhus õpetamisviis
"Õpi jaapani keelt tasuta", kuid grammatika õppimiseks peate selle eest maksma. Kasutu.
hea rakendus.
see on nii kasulik ja kasulik rakendus. see on nii oluline rakendus jaapani keele õppimiseks
Need fraasid on kasulikud, kuid mitu heli on puudu.Lisaks õpin ma jaapani keelt ja on väga segane, et asjadele nagu tere ja tere on mitu määratlust. Ma ei tea, kas need on lihtsalt alternatiivsed sõnad või on need valed.
see on väga kasulik..
See on hea kvaliteediga rakendus, hea sisuga algajatele, kuid reklaamid on tõsiselt tüütud. Ma saan aru, et arendaja peab oma tööst kuidagi kasu saama, kuid ilma reklaamide eemaldamise eest tasumise võimaluseta ei saa ma jätta talle 3 tärni andmata.
Lihtsalt pikk loetelu fraasidest. See ei õpeta sulle tegelikult midagi
Reklaame kuvati isegi siis, kui ma rakendust aktiivselt ei kasuta
Mitme lause puhul ei tööta heli. Ka grammatikas, kui mainitakse, et märgi peal saab klõpsata, saan tühja lehe ja hääldust puudub. Mikrofoniga rääkimiseks pean aktiveerima Bluetoothi (võib-olla on see teistele Huawei kasutajatele kasulik teada). Tegin värskenduse, nii et nende puudujääkide asemel tuleks seda parandada. Ka romaji puhul on keskmistest kuni suurtest lausetest palju teksti puudu. Loodan, et see saab varsti korda. Samuti kuidas sa mulle seletad, miks romaji keeles on kirjutatud "rvo", aga helis öeldakse "do"??
Hea rakendus, see hõlmab kõiki põhitõdesid
Mulle meeldib see rakendus, lihtsalt soovin, et saaksite otsida sõnu, mida neil pole, nagu teie nimi ja asjad
Palun lisage ka tähtede lugemise/äratundmise võimalus
Ma ma desu
Learn Japanese 教育 ust
Mõnel puudub häälduse jaoks heli
Oleks tore, kui saaksime eemaldada ootamatult esile kerkivad fraasid. Samuti ei saa romanjit lugeda, kui jaapani keelne transkriptsioon on liiga pikk. Palun paranda. Ja soovitus: oleks tore, kui sulgudes oleks sõnatüüp (nimi, tegusõna, omadussõna), mis tuleb näidetena toodud lausetesse kaasata.
Brutal Age: Horde Invasion Strategi rnld
See on suurepärane rakendus, millel on palju kasulikke sõnu
Vihkan reklaame... ei saa grammatikatundide jaoks serveriga ühendust
kõik laused ei ole õiged, kuid võite inglise keelest jaapani keelde tõlkida või mitte, võib-olla on minu mulje
Ei
Learn Japanese Obrazovanje rcto
See on parim rakendus jaapani keele õppimiseks !!!
Learn Japanese Educação lru
Seni kena
See on suurepärane faaside õpetamiseks, kuid see peab ütlema rohkem lauseid, mistõttu olen andnud sellele 3 tärni.