Post by whirltidoconnest on Feb 11, 2022 5:00:08 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bike Race:Motorcycle Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bike Race:Motorcycle Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí více krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Bike Race:Motorcycle Games 2022 version ▞▞▞
Nedostatek aktualizací zaměřených na peníze nemůže dojít příliš daleko, aniž byste nějaké utratili, nestojí to za to
Bike Race:Motorcycle Games מירוצים ncpn
samsung GALAXY trend a asus nexus 7 verze 4.4.4.
Všechna vozidla mají stejnou sílu a úrovně jsou velmi, velmi obtížné
Tuhle hru tak miluji! Hraji to od svých 10 let a vždy jsem miloval výzvu k lepším časům. Nejhorší na tom je, že za hraní se vám může vyplatit, protože si můžete koupit nezničitelná kola za vyšší cenu a vždy vyhrát, ať se děje cokoliv. Ale kromě toho je to úžasná hra!
hra je dobrá, většinou bez reklam. ale nová kola jsou zavádějící. tvrdí, že nabízí slevu x množství procent, ale přivádí vás rovnou k pokladně. buďte velmi opatrní.
tato hra je pro mě dobrá protože si můžu vilepšovat svou motorku takže dávám plný počet hvězdiček
Jde to ale chtělo by to víc mapy
Celkem dobrý☺
Pokaždé, když jsem venku, dostanu reklamu, kterou nelze zrušit, dokud ji nebudu sledovat 30 sekund, opravdu nestojí za to
Není to špatná hra, ovládací prvky nejsou špatné, občas je pomalá, takže používejte data, ne wifi.
Happy birthday wish images for husband, Peniaze plnia v ...
Špatná grafika a ovládání. Nedá se to hrát.
nic moc zlepšení od doby před pár lety, vše je stejné po celý rok, jen vývojář dal více reklam a nutí nás to sledovat, takže otravné. ačkoli tak chamtivý.
Já už jsem v 19 levlu
Velmi špatná hra, kterou nemohu změnit na dobrou, pokud by měla pouze šipky, které lze stisknout pro pohyb nahoru a dolů
Dříve jsem si mohl pořídit motorky za questy, nyní je vše součástí VIP. Samé mikrotransakce a reklamy. Tato hra hodně klesla
Ahoj vývojáři cyklistického závodu, jsem tak šťastný, že tato hra vyšla, hraji ji od roku 2019 a zážitek je úžasný. Ale jsou některé věci, které jsi odebral a které opravdu chci zpět, tady je seznam, 1. Efekt bouchání (když narazíš na zem, kamera udělá ostrý náraz, když kolo přistane na plošině) 2. Události jako halloween kolo a velikonoční kolo a všechna sváteční kola. 3. Když si pořídíte motorku duchů, neprojeví se skrz kolo průhledný efekt.
Bike Race:Motorcycle Games Sacīkstes cwir
Nezabaví na dlouho.Špatná hra není ale jde pořád o to dostat se do cíle.
Bylo těžké hrát většinu úrovní, které nelze nikdy vyhrát, plýtval jsem hrou svou baterií, ale nevyhrál jsem většinu úrovně, byl jsem požádán, abych ji přeskočil, ale musím ji hrát, pokud chci vstoupit do další kapitoly, protože to byla kapitola a úrovně v každém z nich
Tato hra je navržena tak, abyste utratili 20-40 $ za mikro transakce. Má multiplayer, ale z velké části je to multiplayer, kdy závodíte proti robotům s lepšími koly, což je strategie, jak přimět děti, aby si tato kola koupily.
Lepší než Minecraft!
Nechtěl jsem platit za zbytek, pokud úrovně a dostupné úrovně byly opravdu snadné a skončil jsem rychle.
Pořád super není to pay to win všechny motorky se dají odemknout
Bike Race:Motorcycle Games מירוצים ncpn
Funguje vám multiplayer po poslední aktualizaci?
Bike Race:Rennspiele Rennsport gfs
Nesmysl
Bike Race:Motorcycle Games Αγώνες vrzr
Guns of Glory: Железная Маска Стратегии tosq
Je to dobrá hra, ale nelíbí se mi tato jedna chyba, která vás nutí ohýbat se, když ani nic neděláte, tedy alespoň pro mě.
Jediné, co bych doporučil, by byly jiné možnosti ovládání, jako jsou šipky pro předklon nebo vzad. Opravdu nejsem velkým fanouškem naklánění telefonu, abych mohl hrát, jinak si myslím, že je to skvělá hra.
Hra se mi líbí, ale není pro mě aktualizovaná, nezobrazuje režim souboje ani turnajový režim, zobrazuje pouze singleplayer a multiplayer. Doufám, že byste mi to mohli opravit.
Picovina na nic protoze ja si tam koupil nejakou kravinu a pak se to zacne lagovat a nereagovat kravinu !!!NESTAHOVAT!!!
Je to skvělá hra a chci více kol pro dívky, jako je hra, je to úžasné, ale potřebují více kol pro dívky, není to fér, je to jediné dívčí kousnutí, které ve hře mají, nemůžete ho ani získat, pokud si ho nekoupíte, což není spravedlivé pro děti mě nemají rádi
Bike Race:Motorcycle Games Sacīkstes cwir
je to skvělá hra lepší jsem nehrál
Legrační, ale nemůžete získat delší než 2 kapitoly s 8 úrovněmi v každé (16 úrovní dohromady), pokud neplatíte peníze a není to levné!