Post by whirltidoconnest on Feb 11, 2022 4:51:16 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mech Arena ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mech Arena IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде неограничени токени ▞▞▞
▞▞▞ Mech Arena 2022 version ▞▞▞
Лепа графика и лака за разумевање игре. Контрола је одлична и држи ме на овој игри месецима. Једина уназад је ракетни систем великог домета. Ако нема овог оружја, сви играчи могу имати фер борбу у арени. Даћу му пет звездица ако се овај домет оружја скрати. Дакле, богати не могу да малтретирају сиромашне.
Свиђа вам се игра, има ли шансе да програмери могу да учине игру компатибилном са жилет кисхи? Али мислим да су цене у игри мало високе. Не смета ми да подржавам игру, али неке цене се не поклапају са оним што добијете. Иначе наставите са добрим радом, надамо се да ћете видети нове мехове, а можда и опцију клана.
Није лоше да игра само има проблема са тим када неко пуца и ништа се не региструје и када се пуца тамо не долази до мене ракетних минобацача и мртав сам за секунд
Прилично забавно и лако за улазак. Иако је било тренутака да сам био искључен са меча иако сам имао добру везу. Једноставна метода укључивања/искључивања ВиФи-а је урадила посао, али је и даље била досадна. Надам се да ће се то ускоро поправити. Осим тога, одлична игра. Препоручено! 👍
My Talking Angela Fritidsspill gvx
Забавна игра којој тренутно недостаје баланс. На почетку је невероватно забавно, а недавна ажурирања брзо чине да се исплати победа. Све је више играча за новац који користе врхунско оружје и само воде сто. Максималне шинске пушке постају мета и то с правом јер могу да пуцају на скоро све. Игра ће почети полако да умире ако се ово настави.
Добра игра! Осим што се толико смрзава, није ни смешно. Не могу да прођем ни један меч а да се игра не замрзне и да морам поново да отворим апликацију.
Желим да знам чија је идеја била да АИ мехови вашег тима играју против вас, на пример када се појавите да бисте се осветили, мех вам стане на пут да пуцате у непријатеља и и ко је мудра идеја била да поставите робот иза тебе када покушаваш да се сакријеш да те не ударе, увек је тај глупи робот иза тебе, јебено досадан, да знам ко је то урадио ударио бих га право у врећу.
Као и већина мобилних игара, исплати се бити мета. Стално додају нове ствари, али вам не дају ни близу довољно ресурса да максимизирате своје вешалице осим ако не изгубите 100 долара. Ако вам не смета да вас премиум играч сада разбије, онда заправо можете да добијете много добрих утакмица и да се добро забавите јер нисте такмичарски. Ако желите да се играте са великим псима, једини начин је да спустите пар хиљада да бисте седели за столом. Још увек забавно
Ботови се лако топе као марсхмалловс, додали сте пилоте и чините да оружје наноси већу штету, такође би требало да удвостручите здравље свих мехова, фрустрирајуће је што сви моји мехови не могу да преживе за 20 секунди против правих играча
Волим ову игру, али имам један проблем. Понекад меч не почне након што ја почнем меч. Приказује тражење играча максимално 15 секунди. Али више од 15 минута није прошло никакав одговор за екран. Решите иначе добру игру. Дајем само 2 звездице након што решите овај проблем
Обично не прегледам, али ово се мора рећи. Осим ако не потрошите много новца на ову игру, не очекујте да ћете много победити. Можда 40% времена понекад мање. Али не на почетку. Када изгубите, очекујте да ће вас конкуренција потпуно десетковати јер су китови очигледно преферирани играчи и подударање то показује. Тужно је јер је то вероватно једна од бољих игара које сам играо. Не смета ми да изгубим ако је поштеније. С обзиром на то, ако имате новац за спаљивање...
Ова игра је одлична, али зашто сам јој дао 4 звездице јер су роботи скупи као Гуардиан, кошта 975 А-новчића, а ја могу само да урадим је 375 А-новчића, колико је тешко набавити, па молим вас снизите цену за све роботе јер је прескупо и ротирати камеру је помало тешко, али све у свему је одлична игра и такође снизи цену свих оружја. Нисам могао да набавим Миссиле Рацк 8 јер је 310.000 кредита, а могу да достигнем само 157.000 кредита, па молим вас смањите да бих могао буди срећан што уништаваш другог играча😁😁😁😁😁
Једини разлог зашто сам преузео ову игру био је због Тапјои понуде (коју Плариум наравно није платио). Морао сам да самљем 10.000 кп за недељу дана, што је трајало око 14 сати. Иако је на почетку прилично избалансирана и вештина је важна, прилично је очигледно да је ова игра ПТВ на дуже стазе. Ресурсе и кп (потребан за откључавање/куповину нових ставки) је супер тешко набавити (верујте ми, сваки догађај/задатак сам музао на суво), што је довело до јединог решења: $$$. Добра игра, само лоши програмери.
Девс, ова игра је одлична и стварно ми се свиђа, али постоји неколико ствари које желим да видим: 1. Учините трансфер новца са кредита на А-кованице око 500 кредита= 200 А-кованица, 2. Смањите цене за надоградњу, 3 Снизите цене оружја и ботова. Молим вас учините ове ствари јер постаје тешко добити оно што нам (играчи) треба... Молим вас!
Тз
Игра има потенцијал, али није забавна. Четири проблема треба решити. Прво, једнократна убијања бота или пројектила су операција без одбране. Смањите снагу, продужите пуњење, скратите домет. Друго, нема довољно људских играча. Радо бих чекао још 15 секунди за меч за сваког додатног људског играча до једног минута. Треће, превише огласа за продавницу. Шест огласа сваки пут када уђем у хангар је смешно. Добијате 1 оглас. Четврто, превише валута за праћење. Потребне су вам само 2 валуте.
Невероватна игра, заиста бих волео да постоји прилагођавање контролера. Могу да користим свој контролер, али не и да прилагођавам упите за дугме. Упозорења на дугмад дефинитивно нису пријатна за руку.
После туторијала не жели да уђе у игру. Зауставља се на "провера ресурса" и не улази у игру, поправите то.
Ок, тако да је потребно да се поправи мацхмакинг: У утакмицама 3. дивизије где је било углавном 1000+ тимске снаге, добио сам 800 тимске снаге из пете дивизије и он је био добар. Иначе је игра добра. Али сталак за ракете је досадан.
Можете ли да поправите ову ствар где сте случајно изабрали утакмицу и не можете да одустанете од тога. Као да не само да не можете да изађете из тога, буквално не можете. Чак и ако одлучите да једноставно напустите игру у потпуности, из било ког окрутног разлога сте поново стављени у њу као да нисте тек поново покренули игру и онда сте у суштини приморани да играте јер меч и даље траје без обзира да ли желите то или не. Можете ли молим вас да поправите ово, веома је незгодно.
Искрено, одлична игра, али постоји неки проблем (иако је то мој уређај или је узрок ове игре), понекад се игра поново повезује изнова и изнова, као и бескрајно поновно повезивање чак и ако користим Ви-Фи. Осим тога, ова игра је добра. Имам неке предлоге (бићу срећан ако искористиш моје мишљење), 1. Можда можеш да направиш слабу тачку на сваком меху, ако је погођен, нанеће више штете/нанети критичну штету 2. Нека г. Д хеал је ефикаснији/повећајте своју вештину лечења
Морају да држе професионалне играче подаље од турнира. Турнири су најбољи начин да зарадите у игри без куповине свега. И даље морате да купите, што је у реду, али професионалци би требало да имају свој турнир како би они који немају новца за спаљивање могли да зараде у игри. Иначе је одлична игра.
Сјајна игра
Не знам зашто ово уопште пишем... Знам да ово нећеш ни да прочиташ, али... Зашто не, молим те додај соло битку иадаиадаиада... Тимски рад је срање... Није ме брига да ли јесам да се борим са максималним ботовима...Оно што највише желим да уништим су они ретарди који стоје поред мене на спавн-у, сви пријатељи које сам позвао да играју ову игру, сви су деинсталирани због недавног ажурирања.... Али погледајте ведрију страну, хм ........... Иеах! Добар посао!
Сајбер
Одлична игра! Мој син ми га је представио. Сада смо то претворили у дивно време за оца и сина. Хвала што сте направили тако сјајну игру. Поново се осећам као дете. Моје критике: Волео бих да је доступан на КСБок-у. Такође се чини да ако сте вољни да платите, можете победити чак и ако је други играч вештији, али не плаћа (али ценим да програмери морају некако да зараде).
Заиста лепо играм од месец дана и заиста уживам у овој игрици, графики, контролише све фантастично, али неке функције нису доступне као у игри микрофон комуникација, подешавања предворја пријатеља и један од најважнијих догађаја за бесплатне награде је толико мање што значи мали новчићи и не можете да надоградите, морате да платите прави новац .и даље је ово игра која се плаћа за победу, али ако додају још догађаја и бесплатних награда, то је веома лепо за бесплатне играче.
Волим ову игру до сада. Прошао сам много сати и наишао на неколико сценарија у којима су људи трошили новац да брже откључају оружје вишег нивоа, али ако користим механику са добром контра, и даље могу да будем на врху. Трошење новца ће олакшати напредак. Али осећам да је баланс прилично добар и изгледа да се поправља временом. Можете играти 1 или 3 брзе утакмице или имати дуже сесије, обоје подједнако забавно!
Јако је добра игрица али могла би мало да се убрза физика за тип 0,5 с
Искрено уживам у овој игрици и прилично је забавна за играње. Било би 5 звездица, али постоји неколико проблема. 1. неки мехови и пушке су глупо савладани. 2. ЗАШТО ЈЕ СВЕ ТАКО ПРЕЦЕНО?!! Могао бих да играм БИЛО КОЈУ другу игру са бојном пропусницом и платим $6,99 уместо $15?!?!? И добио бих боље награде. 3. Током догађаја сам се максимално трудио да набавим Арацхнос механика, али током 4. дана ЈЕ РЕЧЕНО ДА КУПИМ У Игри ДА ЗАРАЂУЈЕМ ПОЕНЕ?!?!? ШТА ДОЂАВОЛА? У сваком случају, да, то је моја рецензија
Оценићу то са 2 звездице јер су ботови у вашем тиму тотални кретени и могу лако да вас гурну када желите да се померите у заклон, али не можете јер могу лако да вас гурну. Боље решење би било да онемогућите колизију међу својим саиграчима. Такође ова игра не даје Ц новчиће након победе/губљења меча. Можете их зарадити само путем сандука или догађаја. Мислим да би играчи требало да добију пар Ц кованица после мечева. Најмање око 500-700.
Апсолутно невероватна игра. Графика је задивљујућа, а игра такође. Међутим, не свиђа ми се чињеница да је толико интензиван. То је моја једина замерка.
Апсолутно платите да бисте победили...ако купите оружје или механику и подигнете ниво, они ће показати најјачег БОТ-а и натерати вас да трошите свој новац изнова и изнова...увек су такви
Топло препоручујем да прочитате ову рецензију пре инсталирања игре. Скоро сам на тачки да овој игри дам 3 звездице уместо 4. Игра када сам је први пут преузео пре отприлике годину дана је још увек била на месту где није превише ствари било птв и некако избалансирано. Сада је већину времена потпуни хаос, птв напредују, а ипак ф2п'а немају шансе против њих. Да, игра је бесплатна и свако може да се придружи, али да бисте победили, извадите своју кредитну картицу, јер нема ништа добро за ф2пс.