Post by whirltidoconnest on Feb 11, 2022 4:48:15 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
Te ei saa kuidagi ületada taset 27!!!! Olen seda teinud miljon korda. Ma ei tea mida teha!! Võib-olla saaksite, kui teil oleks võimendi, aga mul pole seda ja see maksab dimondi eest palju. Lihtsalt pole piisavalt inimesi, et ajastatud tasemetel välja tulla. Ma saan 12-ni, kuid selleks on vaja 24 inimest. Olen mängu päris hästi õppinud, nii et lähen kiiresti. Ma ei tea, mida ma valesti teen.
Pole piisavalt aega ja liiga palju kliente korraga
Hea ja kasutuses olev mäng
Parim
Crazy Restaurant 2021 Παιχνίδια arcade mxx
Selle tõesti hea, kuid märg falor paigaldamine väga aja päästmiseks
See on lahe
Armastan seda mängu, kuid see ei lase mul mängida ja alustan just burgerirestoranis.
Nad tahavad liiga palju teavet. Põhimõtteliselt Kõik teie ja teie telefoni kohta. Ei
See on okei, kuid läheb raskemaks
Ma armastan seda mängu.. väga sõltuvust tekitav, kuid alustades seisan silmitsi probleemidega. Ma mõtlen, et alustamine võtab palju aega. Mõnikord laadib see mitu minutit, kuid ilma alustamiseta. Ma tahan lihtsalt, et see viga parandataks. Muidu mäng raputab!
See on okei......
Selle põhjuseks on asjaolu, et kui ma küpsetan, laul peatub ja see naaseb automaatselt koju
Pole paha, natuke igav
Kõrgemaid tasemeid on võimatu lõpetada
Crazy Restaurant 2021 આર્કેડ wdt
Suurepärane lõbus ja lõõgastav mäng. Teeni suuri raha
See on sõna otseses mõttes nagu iga teine toiduvalmistamismäng, mida Play poest leiate. Alustage põhitasemega ja teenige siis piisavalt, et kõike uuendada.
Olen mänginud kaks päeva ja iga kord, kui jõuan mängu alguskuvale, mängib see muusikat ja siis see lihtsalt hangub muusika mängimise ajal, ma armastan seda mängu, aga kui see ei lahene, siis ma ei mängi seda enam
Põnev, kuid jääb mõneks ajaks kinni.
Phon Bomey
Tore mäng, millel on lõbus mängida seda mängu🎮🎮🎮
Uuendage järgmisele tasemele
ma naudin
Gun Master 3D - Shoot 'Em Down Arkádové sazn
Ok see on tore
Kui hoiad panni ja friikartulit
Mulle meeldis see mäng, kuid kui mul oli probleeme, nagu olin Facebooki konto kaudu linkinud, kuid pärast seda, kui olin võitnud nii palju tasemeid, siis järsku toetasin mind viimasele tasemele, mille olin linkinud. See on tõesti piinlik
Hea mäng
Ma naudin seda mängu siiani.
Crazy Restaurant 2021 Zręcznościowe nxar
ma armastan seda mängu
Mulle meeldib mäng!
Dcf😛🚭🚭🚭⏩
Vaevalt jõuame teise restorani ja oleme sunnitud kasutama erilisi liigutusi, tundma stressi. Desinstallimine, seal on rohkem mänge, mis häirivad seda.
see on kena mäng, kuid halvad ja rasked tasemed
Sõltuvust tekitav
Pole nii hea ... parandage oma mängu
Hea, kuid tavapärane tüüpi mäng
Hea mäng siiani
Mulle väga meeldib see mäng... esimest korda mängides installin selle mängu arvustuste bcz❤️❤️