(Android/iOS) Pocket Ants: Colony Simulator کدها جواهرات را افزایش می دهند
Feb 11, 2022 4:42:17 GMT 1
Post by whirltidoconnest on Feb 11, 2022 4:42:17 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pocket Ants: Colony Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pocket Ants: Colony Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها جواهرات را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Pocket Ants: Colony Simulator 2022 version ▞▞▞
خوبی
من عاشق این بازی هستم، به جز یک چیز. وقتی روی موجودات روی ارتشم تأثیر میگذارم، فقط زمانی میتوانم از آنها استفاده کنم که با بازیکنان دیگر مبارزه کنم. من ویژگی را می خواهم که در آن موجودات مانند مورچه های ارتش شما باشند. می توانید کاری کنید که وقتی برای حمله به مورچه های قرمز، مورچه های آتشین و غیره می روید دنبال شما بیایند. همچنین، بردگان من را در اتاق غلامان یا در ورودی با مورچه های ارتش من نمایان کنید. یک چیز دیگر. مورچه های آتشین از آخرین به روز رسانی بسیار تهاجمی هستند. متشکرم!
باز نمیشه
بازی خوب تا اینجای کار قطعاً آرزو میکردم کاش چیزهای بیشتری در نقشه وجود داشت فقط داشتن یک باگ که حتی نمیتوانید در روز با آن مبارزه کنید باعث میشود این بازی سریع خستهکننده شود. من دوست دارم فقط یک کلنی مورچه رقیب داشته باشم، اما دیگران ممکن است بیشتر بخواهند. اضافه کردن چیزهایی به نقشه برای موانع و همچنین مانند شاخه درختی که مستعمره شما باید در اطراف آن بچرخد خوب است. همچنین ای کاش راهی وجود داشت که مورچه های سرباز شما با مورچه های کارگر شما مانند کلونی مورچه های واقعی راه بروند. می خواهم راهی برای ارتقاء مورچه پخش کننده نیز ببینم.
برای دو سه ساعت بازی خوبیه... بعداون یهسری ضعف داره مثلا تعداد مورچه هات از یه حدی بالاتر نمیره بعد از فیلترشکن هم بزنی،، درکل نیاز به پیشرفت داره...
Pocket Ants: Colony Simulator אסטרטגיה xrx
عالی چرا فوش میدی
من عاشق این بازی هستم! من اعتیاد پیدا کردم! برای کسانی که در مورد میزان تخم ریزی موجودات گریه می کنند، از فرمون های خود استفاده کنید!!! یکی از پیشنهادات بسیار به توسعه دهندگان این است که 12 ساعت به جای 24 PvP عالی است! یک تاکتیک وجود دارد! باز هم از گل های خود استفاده کنید!!! پیشنهاد دیگر، کندو مورچه زرد، ای کاش میتوانستیم موجوداتمان را برای سواری با خود بیاوریم، در اتاق 6 یا 7 به برداشت باریک میرسد. من به اختلاف میپیوندم. من خیلی پیشنهاد دارم بیش از همه ... یک بازی شگفت انگیز!!!
عن تو بازی تون
Tiles Hop: EDM Rush! Mūzika sbsp
من به طور جدی عاشق بازی هستم - بسیار سرگرم کننده است. تنها مشکل این است که هر بار که از بازی خارج می شوم و بعداً برمی گردم، یک تن پیشرفت را از دست داده ام. من دو بار اتاق بردگان و اتاق شبنم را ساخته ام و هر دو بار آنها را از دست دادم. لطفاً این مشکل را برطرف کنید یا حداقل یک دکمه ذخیره بسازید تا دیگر تکرار نشود. من در نهایت آن را دوباره نصب می کنم - زمانی که بدانم مدتی برای رفع اشکالات وقت دارید. موفق باشید، و این یک ایده بازی عالی بود!
باحاله ولی من تو بازی موندم کنار ملکه چیکار کنم؟؟؟
در کل بازی خوبی است اما چند چیز می تواند بهتر باشد. خوب است که بتوانیم بیش از 1 مورچه را برای غذا دادن به ملکه اختصاص دهیم و بیش از 1 امتیاز واقعی داشته باشیم و امتیاز واقعی به طور خودکار جایگزین سربازان مرده شود.
توصیه نمی شود. بزرگترین بخش ارتش شما موجودات شما هستند. و هنگام ارتقاء آنها فقط درصد بسیار کمی از ارتقا در واقع کار می کند. و اگر کار نکرد، موجودات خود را از دست داده اید. من 5 موجود سطح دو را پشت سر هم به دلیل ارتقاء ناموفق از دست دادم. و حالا ارتش من بد است. زمان زیادی از روز شما برای جمعآوری منابع صرف میشود تا آنها را با یک بار ارتقاء تاس از دست بدهید. من بازی را کنار گذاشته ام
سلام من این بازی را نصب کردم ببشید من اسبم حسین برام نیومد
فوق العاده سرگرم کننده، دوست دارم که می توانم یک مورچه در کلنی باشم، بازی عالی است. من فقط یک مشکل دارم که نمی توانم وارد شوم، سعی می کنم اما همیشه مهمان هستم بنابراین تمام پیشرفت های من حذف می شود. اگر رفع شود، به بازی 5 ستاره می دهم، ویرایش: من به سرور discord ملحق شدم و کمک گرفتم، می توانم وارد سیستم شوم. بسیار مفید و سرور مناسب است
بهترین بازی در جهان نیز کمی عقب است و هیچ چیز اضافه ای وجود ندارد مگر اینکه بخواهید تبلیغی را ببینید
بازی سرگرم کننده برای افراد تنها اما بسیار عقب مانده است و مطمئن هستم که از آن لذت خواهید برد
داخل بازی میره ولی یک دکتر هست حرف میزنه باید داخل پرانتز چی بنویسم اسم خودم به انگلیسی مینویسم نمیاد باید چی بنویسم
کیرم توش
این بازی با تمام وجودش بسیار اعتیاد آور است. اخیرا بازی آپدیت شده است و دفاع از حمل و نقل سخت شده است. مورچه ها به آرامی (حتی با ارتقا) حرکت می کنند و به دشمنانی که دقیقاً در کنار آنها هستند حمله نمی کنند، نمی توانند باگ های دستگیر شده را در طول نبردها کنترل کنند، شانس کافی برای دریافت قطرات در 24 ساعت ندارند، و این بازی یک جذب نقدی بزرگ است. بازی!!! همچنین هنگامی که دفاع خود را تنظیم می کنید و سپس بازی را می بندید، همه چیز ریست می شود. دفاع ها به چیزی که شما تعیین می کنید نمی ماند. در حال حاضر تلاش برای بازی کردن فایده ای ندارد.
این یک بازی خوب است، اما شما به شدت محدود به کارهایی هستید که بعد از شکست دادن مورچه های قرمز، مورچه های آتشین و هر حشره دیگری به غیر از راه رفتن در اطراف انجام می دهید. که حدود 20 دقیقه طول می کشد. بزرگترین شکایت من این است که مورچههای کارگر قرمز میتوانند به شما حمله کنند، اما شما اصلاً نمیتوانید مقابله کنید. کارگران باید بتوانند حمله کنند اما با حمله درجه پایین تر. غیر از این عالیه
سلام این هیچ بازی نمیاد
خیلی دوستش دارم
من معمولاً نقد نمیکنم، اما این من را آنقدر عصبانی کرد که مجبور شدم. من تازه این بازی رو دانلود کردم مدتی بازی کرد و سپس گوشی را به مدت 30 دقیقه کنار گذاشت. چند اعلان مبنی بر ساخته شدن چیزها داشتم و تصمیم گرفتم پیشرفت را بررسی کنم. بازی رو لود کرد و گفت به خاطر تقلب محروم شدم؟!؟ من فقط چند دقیقه بازی کردم، چطور ممکن است تقلب کنم؟ به اندازه کافی در این بازی سرمایه گذاری نشده است تا هر حساب جیمیل تنظیم شده را ایمیل کنید. بنابراین یک ستاره برای شما بررسی کنید و آن را حذف کنید.
من کاملاً عاشق این بازی هستم ... اما نمی توانم تعداد خرابی هایی که اتفاق می افتد را تحمل کنم. اگر فقط خراب شود و من برنامه را پشتیبان باز کنم و به کار ادامه دهم، یک چیز خواهد بود. اما هر چند وقت یکبار وقتی خراب میشود، شما را از طریق کارهای زیادی برمیگرداند. ممکن است برای یک ساعت یا بیشتر در حال ارتقا باشید و آن را از دست بدهید. من دوست دارم به این بازی برگردم در حالی که این مشکل نیست.
باز نشد
چرا نمیشه ورود کرد
این بازی خیلی پرگل است من موارد متعددی را داشته ام که تمام شده و ارتقا داده شده اما آن را تمام نکرده است. و به دنبال تلاش، زمانی که من مجبور شدم نبرد بازیکن را انجام دهم، از کار افتاد. هنگامی که چندین ارتقاء را بارگذاری کرد، مورچه ها و ماموریت های تکمیل شده گم شدند. چرا یک بازی پایه قبیله ای چند نفره بهتر است؟ هنوز تک نفره است؟ زیرا اگر نه پس ارزش آن کمتر شده است.
من واقعاً می خواهم به این بازی 5 ستاره بدهم. اما من به ترک بازی نزدیک هستم. عالی است، اما به 2 تغییر واقعا بزرگ نیاز دارد. 1. واقعاً باید کارهای بیشتری انجام شود. مانند موجودات سریعتر تخمریزی یا تعداد بیشتری از کلنیهای مورچههای قرمز برای مبارزه. 2. باید نوعی درآمد بیکار وجود داشته باشد. من خیلی پیشرفت کرده ام و تقریباً 200 مورچه دارم. اما اگر من اینجا ننشینم و کاری انجام ندهم، مورچه های من نیز هیچ کاری انجام نمی دهند. اگر مورچه هستید، میتوانید منابع را با نرخ 1/10 جمعآوری کنید، وقتی برنامه بسته میشود، افراد بیشتری بازی میکنند.
Pocket Ants: Colony Simulator Strategy uqqf
واقعا بتا عالیه خیلی پتانسیل داره من بازی کردن را دوست دارم اما برخی از ویژگی های عجیب و غریب دارم. دیشب شروع به ارتقای اتاق ملکه کردم و امروز صبح که از خواب بیدار شدم این تصمیم را کاملا از دست داده بود. تمام آن منابع و زمان از دست رفته. همانطور که گفته شد، من فکر می کنم ویژگی ذخیره بازی نیاز به کار دارد. همچنین هر چند وقت یک بار یک پیغام خطایی می اندازد که عبارت "ناتوانی در بارگیری بازی" را می خواند. این مشکل در پایان کار من نیز نیست. با این وجود این بازی پتانسیل فوق العاده ای دارد و فوق العاده سرگرم کننده است!
😐😐😐
Pocket Ants: Colony Simulator אסטרטגיה xrx
چرا هرکاری میکنم استارت نمیشه
بازی خوبی هست کسی که مشکل دارن یا نمیره داخل بازی با فیلترشکن برید میره داخلش، بعدشم اسمتونم باید یه اسمی باشه که کسی قبلا با اون اسم نرفته باشه یه اسم جدید بزن میره داخلش.